Hogyan tudom visszaküldeni a megvásárolt terméket?

Felhívjuk szíves figyelmed, hogy termék(ek) visszaküldésére a vásárlást követően 14 napon belül van lehetőséged. Olyan csomagot, amelynek átvételéért fizetnünk kell, nem áll módunkban átvenni.

A visszaküldés lépései:

  1. Kérjük, hogy az ügyintézéshez töltsd le és nyomtasd ki az áru visszaküldéséhez kapcsolódó formanyomtatványt, majd mellékeld azt kitöltve a csomaghoz.

Áru visszaküldés formanyomtatvány

  1. A terméke(ke)t bármely futárszolgálattal, vagy postai úton visszaküldheted a következő címre: Csépe Richárd e.v., 3060 Pásztó, Csohány Kálmán út 14.
  2. A termékeken minden esetben hagyd rajta a címkét. A csomagot mindenképpen jól lezárva küldd el nekünk.
  3. A visszaérkezett ruhákat bevizsgáljuk. Ha mindent rendben találunk, akkor a termékek ellenértékét visszautaljuk a megadott bankszámlaszámra.

FONTOS, hogy a továbbiakban csomag cserére, illetve egyenlegre való jóváírásra nincs lehetőség! Amennyiben a megkapott termék(ek) helyett másikat szeretnél, arra új rendelést kell leadnod.

Panaszkezelés                                                                                                                                               

Bármilyen jellegű panaszodat közvetlenül is jelezheted felénk emailben az info@rustyterraces.hu címen. Kérjük, hogy leveledben az alábbi információk mindenképp szerepeljenek:

  • Vásárló neve
  • Számla sorszáma
  • Vásárlás dátuma
  • Termék neve
  • Panasz részletes leírása
  • Telefonszám, amelyen keresztül felvehetjük veled a kapcsolatot

Panaszod kezelésére 30 napunk van, de természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy ennél hamarabb megoldjuk.

Szállítás

Az online üzletterünkben forgalmazott termékek kiszállítását a Foxpost futárszolgálat biztosítja. Termékeinknél igyekszünk 1-3 napos szállítási időt biztosítani, viszont előfordulhat, hogy egyes termékeknél az „Engedélyezett utánrendelésre” opció választható csak, ebben az esetben a kiszállítási idő 4-10 nap között mozog.

 

További információt az elállással, egyéb panaszokkal és szállítással kapcsolatban az Általános Szerződési Feltételek között találsz.