A Rusty Terraces Facebook oldalt 2019. februárjában indítottuk el, azzal a céllal, hogy népszerűsítsük a casual kultúrát és közös platformot biztosítsunk a szubkultúra hazai követői számára. Indulásunk óta rendszeres casual tartalmakat, valamint a magyar és nemzetközi lelátók legérdekesebb történéseit igyekeztünk Nektek elhozni.

Online üzletterünk indulása a következő mérföldkő az általunk megkezdett úton. Jelenleg a Weekend Offender, a Peaceful Hooligan és a Three Stroke Productions klasszikusait és legfrissebb kollekcióit találhatjátok meg az oldalon. Szeretnénk, ha Ti is aktív részesei lennétek az oldalunk formálásának,  így bátran jelezhetitek nekünk, hogy mely márkákat látnátok szívesen a webáruházunkban, mi pedig mindent meg fogunk tenni, hogy elhozzuk nektek a kívánt brandeket.

Mi magunk is tudjuk, hogy bizonyos idegenbeli túrák mekkora anyagi áldozatot követelnek, ezért a magyar klubcsapatok és a válogatott hűséges fanatikusainak speciális akciókat szeretnénk majd időről-időre biztosítani.

A casual kultúra magyarországi népszerűsítése és minél szélesebb rétegekkel való megismertetése képzi filozófiánk alapját és ez a szemlélet fogja alakítani közösségünk további jövőjét is.

STAY THE RUSTY TERRACES’ CASUAL!